Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Peptidomics comparison of plant-based meat alternatives and processed meat after in vitro digestion
 
 
Titel: Peptidomics comparison of plant-based meat alternatives and processed meat after in vitro digestion
Auteur: Xing, Zhuqing
Li, Jiaying
Zhang, Yating
Gao, Ang
Xie, Heran
Gao, Zifan
Chu, Xuan
Cai, Yumeng
Gu, Chunkai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland