Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 41 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Formation and stability of isothiocyanate protein conjugates at different pH values and bread types enriched with nasturtium (Tropaeolum majus L.)
 
 
Titel: Formation and stability of isothiocyanate protein conjugates at different pH values and bread types enriched with nasturtium (Tropaeolum majus L.)
Auteur: Krell, Mareike
Hanschen, Franziska S.
Rohn, Sascha
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 41 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland