Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 40 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Fermented soybean foods: A review of their functional components, mechanism of action and factors influencing their health benefits
 
 
Titel: Fermented soybean foods: A review of their functional components, mechanism of action and factors influencing their health benefits
Auteur: Qiao, Yali
Zhang, Kenan
Zhang, Zongcai
Zhang, Chao
Sun, Yan
Feng, Zhen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 158 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 40 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland