Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 174 van 204 gevonden artikelen
 
 
  The effects of thermal treatment on emulsifying properties of soy protein isolates: Interfacial rheology and quantitative proteomic analysis
 
 
Titel: The effects of thermal treatment on emulsifying properties of soy protein isolates: Interfacial rheology and quantitative proteomic analysis
Auteur: Shen, Qian
Xiong, Ting
Zheng, Wei
Luo, Yilun
Peng, Weiting
Dai, Jun
Song, Rong
Li, Yan
Liu, Shilin
Li, Bin
Chen, Yijie
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 157 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 174 van 204 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland