Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 58 gevonden artikelen
 
 
  Stabilization mechanisms of O/W emulsions by cellulose nanocrystals and sunflower protein
 
 
Titel: Stabilization mechanisms of O/W emulsions by cellulose nanocrystals and sunflower protein
Auteur: Costa, Ana Letícia Rodrigues
Gomes, Andresa
Cangussu, Lais Brito
Cunha, Rosiane Lopes
de Oliveira, Leandro Soares
Franca, Adriana Silva
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 152 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 58 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland