Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 128 gevonden artikelen
 
 
  Fatty acid profiles and lipid quality indices in canned European eels: Effects of processing steps, filling medium and storage
 
 
Titel: Fatty acid profiles and lipid quality indices in canned European eels: Effects of processing steps, filling medium and storage
Auteur: Gómez-Limia, L.
Cobas, N.
Franco, I.
Martínez-Suárez, S.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 136 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 128 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland