Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Effects of amides from pungent spices on the free and protein-bound heterocyclic amine profiles of roast beef patties by UPLC–MS/MS and multivariate statistical analysis
 
 
Titel: Effects of amides from pungent spices on the free and protein-bound heterocyclic amine profiles of roast beef patties by UPLC–MS/MS and multivariate statistical analysis
Auteur: Xue, Chaoyi
He, Zhiyong
Qin, Fang
Chen, Jie
Zeng, Maomao
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland