Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Microencapsulation of Lactobacillus acidophilus La-05 and incorporation in vegan milks: Physicochemical characteristics and survival during storage, exposure to stress conditions, and simulated gastrointestinal digestion
 
 
Titel: Microencapsulation of Lactobacillus acidophilus La-05 and incorporation in vegan milks: Physicochemical characteristics and survival during storage, exposure to stress conditions, and simulated gastrointestinal digestion
Auteur: Angélica Andrade Lopes, Laênia
de Siqueira Ferraz Carvalho, Rafaela
Stela Santos Magalhães, Nereide
Suely Madruga, Marta
Julia Alves Aguiar Athayde, Ana
Araújo Portela, Isabella
Eduardo Barão, Carlos
Colombo Pimentel, Tatiana
Magnani, Marciane
Christina Montenegro Stamford, Thayza
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland