Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
 
  Lactobacillus paracasei 4341 as adjunct culture to enhance flavor in short ripened Caciotta-type cheese
 
 
Titel: Lactobacillus paracasei 4341 as adjunct culture to enhance flavor in short ripened Caciotta-type cheese
Auteur: Bancalari, Elena
Montanari, Chiara
Levante, Alessia
Alinovi, Marcello
Neviani, Erasmo
Gardini, Fausto
Gatti, Monica
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 135 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 19 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland