Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 64 gevonden artikelen
 
 
  Traditional fermented foods with anti-aging effect: A concentric review
 
 
Titel: Traditional fermented foods with anti-aging effect: A concentric review
Auteur: Das, Gitishree
Paramithiotis, Spiros
Sundaram Sivamaruthi, Bhagavathi
Wijaya, Christofora Hanny
Suharta, Sigit
Sanlier, Nevin
Shin, Han-Seung
Patra, Jayanta Kumar
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland