Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 60 van 64 gevonden artikelen
 
 
  The effect of lauric arginate on the thermal inactivation of starved Listeria monocytogenes in sous-vide cooked ground beef
 
 
Titel: The effect of lauric arginate on the thermal inactivation of starved Listeria monocytogenes in sous-vide cooked ground beef
Auteur: Juneja, Vijay K.
Osoria, Marangeli
Tiwari, Uma
Xu, Xinran
Golden, Chase E.
Mukhopadhyay, Sudarsan
Mishra, Abhinav
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 134 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 60 van 64 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland