Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Physicochemical characteristics of anhydrous milk fat mixed with fully hydrogenated soybean oil
 
 
Titel: Physicochemical characteristics of anhydrous milk fat mixed with fully hydrogenated soybean oil
Auteur: Neves, Maria Isabel Landim
Queirós, Mayara de Souza
Viriato, Rodolfo Lázaro Soares
Ribeiro, Ana Paula Badan
Gigante, Mirna Lúcia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 132 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland