Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 62 van 80 gevonden artikelen
 
 
  “Physicochemical, immunomodulatory and safety aspects of milks fermented with Lactobacillus paracasei isolated from kefir”
 
 
Titel: “Physicochemical, immunomodulatory and safety aspects of milks fermented with Lactobacillus paracasei isolated from kefir”
Auteur: Bengoa, Ana A.
Iraporda, Carolina
Acurcio, Leonardo B.
de Cicco Sandes, Sávio H.
Costa, Karen
Moreira Guimarães, Gabriele
Esteves Arantes, Rosa M.
Neumann, Elisabeth
Cantini Nunes, Álvaro
Nicoli, Jaques R.
Garrote, Graciela L.
Abraham, Analía G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 48-55
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 62 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland