Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 61 van 80 gevonden artikelen
 
 
  pH and lipid unsaturation impact the formation of acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural in model system at frying temperature
 
 
Titel: pH and lipid unsaturation impact the formation of acrylamide and 5-hydroxymethylfurfural in model system at frying temperature
Auteur: Wang, Yuting
Hu, Huiyu
McClements, David Julian
Nie, Shaoping
Shen, Mingyue
Li, Chang
Huang, Yousheng
Zhong, Yadong
Chen, Jie
Zeng, Maomao
Xie, Mingyong
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 403-413
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 61 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland