Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Impact of sodium caseinate, soy lecithin and carrageenan on functionality of oil-in-water emulsions
 
 
Titel: Impact of sodium caseinate, soy lecithin and carrageenan on functionality of oil-in-water emulsions
Auteur: Koo, Charmaine K.W.
Chung, Cheryl
Fu, Jun-Tse Ray
Sher, Alexander
Rousset, Philippe
McClements, David Julian
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 779-789
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland