Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 42 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Impact of high hydrostatic pressure and thermal treatment on the stability and bioaccessibility of carotenoid and carotenoid esters in astringent persimmon (Diospyros kaki Thunb, var. Rojo Brillante)
 
 
Titel: Impact of high hydrostatic pressure and thermal treatment on the stability and bioaccessibility of carotenoid and carotenoid esters in astringent persimmon (Diospyros kaki Thunb, var. Rojo Brillante)
Auteur: Cano, M. Pilar
Gómez-Maqueo, Andrea
Fernández-López, Rebeca
Welti-Chanes, Jorge
García-Cayuela, Tomás
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 123 (2019) nr. C pagina's 538-549
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 42 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland