Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Whole flour and protein hydrolysate from common beans reduce the inflammation in BALB/c mice fed with high fat high cholesterol diet
 
 
Titel: Whole flour and protein hydrolysate from common beans reduce the inflammation in BALB/c mice fed with high fat high cholesterol diet
Auteur: de Lima, Sâmara Letícia Silva
Gomes, Mariana Juste Contin
da Silva, Bárbara Pereira
Alves, Natália Elizabeth Galdino
Toledo, Renata Celi Lopes
Theodoro, Jaqueline Maciel Vieira
Moreira, Maria Eliza de Castro
Bento, Juliana Aparecida Correio
Bassinello, Priscila Zaczuk
da Matta, Sérgio Luis Pinto
De Mejía, Elvira Gonzalez
Martino, Hercia Stampini Duarte
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 330-339
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland