Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 76 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Whey hydrolysate-based ingredient with dual functionality: From production to consumer's evaluation
 
 
Titel: Whey hydrolysate-based ingredient with dual functionality: From production to consumer's evaluation
Auteur: Ozorio, Luisa
Silva, Luciano P.
Prates, Maura V.
Bloch Jr, Carlos
Takeiti, Cristina Y.
Gomes, Danillo Macêdo
da Silva-Santos, José Eduardo
Deliza, Rosires
Brígida, Ana Iraidy S.
Furtado, Angela
Mellinger-Silva, Caroline
Cabral, Lourdes M.C.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 123-128
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 76 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland