Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 75 van 77 gevonden artikelen
 
 
  Using canola oil hydrogels and organogels to reduce saturated animal fat in meat batters
 
 
Titel: Using canola oil hydrogels and organogels to reduce saturated animal fat in meat batters
Auteur: Alejandre, Marta
AstiasarĂ¡n, Iciar
Ansorena, Diana
Barbut, Shai
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 122 () nr. C pagina's 129-136
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 75 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland