Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Improvement in the functionality of spreads based on milk fat by the addition of low melting triacylglycerols
 
 
Titel: Improvement in the functionality of spreads based on milk fat by the addition of low melting triacylglycerols
Auteur: Viriato, Rodolfo Lázaro Soares
Queirós, Mayara de Souza
Neves, Maria Isabel Landim
Ribeiro, Ana Paula Badan
Gigante, Mirna Lúcia
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 432-440
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland