Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Influence of cooling rate on partial coalescence in natural dairy cream
 
 
Titel: Influence of cooling rate on partial coalescence in natural dairy cream
Auteur: Moens, Kim
Tzompa-Sosa, Daylan A.
Van de Walle, Davy
Van der Meeren, Paul
Dewettinck, Koen
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 120 (2019) nr. C pagina's 819-828
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland