Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 77 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Hydroxypropyl methylcellulose enhances the stability of o/w Pickering emulsions stabilized with chitosan and the whole cells of Lactococcus lactis IO-1
 
 
Titel: Hydroxypropyl methylcellulose enhances the stability of o/w Pickering emulsions stabilized with chitosan and the whole cells of Lactococcus lactis IO-1
Auteur: Rattanaburi, Pitchapa
Charoenrat, Nattapat
Pongtharangkul, Thunyarat
Suphantharika, Manop
Wongkongkatep, Jirarut
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 559-565
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 77 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland