Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 78 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Identification and action of phenolic compounds of Jatobá-do-cerrado (Hymenaea stignocarpa Mart.) on α-amylase and α-glucosidase activities and flour effect on glycemic response and nutritional quality of breads
 
 
Titel: Identification and action of phenolic compounds of Jatobá-do-cerrado (Hymenaea stignocarpa Mart.) on α-amylase and α-glucosidase activities and flour effect on glycemic response and nutritional quality of breads
Auteur: Silva, Cintia Pereira da
Soares-Freitas, Rosana Aparecida Manólio
Sampaio, Geni Rodrigues
Santos, Millena Cristina Barros
do Nascimento, Talita Pimenta
Cameron, Luiz Claudio
Ferreira, Mariana Simões Larraz
Arêas, José Alfredo Gomes
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1076-1083
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 78 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland