Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Effects of proteome changes on the tenderness of yak rumen smooth muscle during postmortem storage based on the label-free mass spectrometry
 
 
Titel: Effects of proteome changes on the tenderness of yak rumen smooth muscle during postmortem storage based on the label-free mass spectrometry
Auteur: Li, Shengsheng
Yu, Qunli
Han, Ling
Zhang, Yimin
Tian, Xiaojing
Zhao, Suonan
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1336-1343
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland