Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 50 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Effects of olive leaf extract addition on fermentative and oxidative processes of table olives and their nutritional properties
 
 
Titel: Effects of olive leaf extract addition on fermentative and oxidative processes of table olives and their nutritional properties
Auteur: Caponio, Francesco
Difonzo, Graziana
Calasso, Maria
Cosmai, Lucrezia
De Angelis, Maria
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1306-1317
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 50 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland