Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 153 gevonden artikelen
 
 
  CLA-producing adjunct cultures improve the nutritional value of sheep cheese fat
 
 
Titel: CLA-producing adjunct cultures improve the nutritional value of sheep cheese fat
Auteur: Renes, E.
Gómez-Cortés, P.
de la Fuente, M.A.
Linares, D.M.
Tornadijo, M.E.
Fresno, J.M.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 819-826
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland