Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and nutritional characterization of raw and hydrothermal processed jambu (Acmella oleracea (L.) R.K. Jansen)
 
 
Titel: Chemical and nutritional characterization of raw and hydrothermal processed jambu (Acmella oleracea (L.) R.K. Jansen)
Auteur: Neves, Daniela Andrade
Schmiele, Marcio
Pallone, Juliana Azevedo Lima
Orlando, Eduardo Adilson
Risso, Eder Müller
Cunha, Elenice Carla Emidio
Godoy, Helena Teixeira
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 1144-1152
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland