Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Comparative analysis of the microbial community composition between Tibetan kefir grains and milks
 
 
Titel: Comparative analysis of the microbial community composition between Tibetan kefir grains and milks
Auteur: Gao, Wei
Zhang, Lanwei
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 137-144
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland