Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 149 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Understanding wine sorption by oak wood: Modeling of wine uptake and characterization of volatile compounds retention
 
 
Titel: Understanding wine sorption by oak wood: Modeling of wine uptake and characterization of volatile compounds retention
Auteur: Coelho, Eduardo
Domingues, Lucília
Teixeira, José António
Oliveira, José Maria
Tavares, Teresa
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 249-257
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 149 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland