Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 148 van 153 gevonden artikelen
 
 
  Ultra high temperature (UHT) stability of casein-whey protein mixtures at high protein content: Heat induced protein interactions
 
 
Titel: Ultra high temperature (UHT) stability of casein-whey protein mixtures at high protein content: Heat induced protein interactions
Auteur: Singh, Jaspal
Prakash, Sangeeta
Bhandari, Bhesh
Bansal, Nidhi
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 116 () nr. C pagina's 103-113
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 148 van 153 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland