Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 47 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Wheat (Triticum aestivum L.) lipid species distribution in the different stages of straight dough bread making
 
 
Titel: Wheat (Triticum aestivum L.) lipid species distribution in the different stages of straight dough bread making
Auteur: Janssen, Frederik
Wouters, Arno G.B.
Pareyt, Bram
Gerits, Lien R.
Delcour, Jan A.
Waelkens, Etienne
Derua, Rita
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 112 (2018) nr. C pagina's 299-311
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 47 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland