Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Monitoring the volatile and hydrophilic bioactive compounds status of fresh and oxidized Chemlali virgin olive oils over olive storage times
 
 
Titel: Monitoring the volatile and hydrophilic bioactive compounds status of fresh and oxidized Chemlali virgin olive oils over olive storage times
Auteur: Oueslati, Imen
Krichene, Dhouha
Manaï, Hédia
Taamalli, Wael
Zarrouk, Mokhtar
Flamini, Guido
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 112 (2018) nr. C pagina's 425-433
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland