Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 71 gevonden artikelen
 
 
  Interactions of coffee and bread crust melanoidins with hydroxycinnamic and hydroxybenzoic acids in aqueous radical environment
 
 
Titel: Interactions of coffee and bread crust melanoidins with hydroxycinnamic and hydroxybenzoic acids in aqueous radical environment
Auteur: Çelik, Ecem Evrim
Rubio, Jose Manuel Amigo
Andersen, Mogens Larsen
Gökmen, Vural
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 108 (2018) nr. C pagina's 286-294
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 71 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland