Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 85 van 125 gevonden artikelen
 
 
  Ohmic Heating: A potential technology for sweet whey processing
 
 
Titel: Ohmic Heating: A potential technology for sweet whey processing
Auteur: Costa, Naiara R.
Cappato, Leandro P.
Ferreira, Marcus Vinicius S.
Pires, Roberto P.S.
Moraes, Jeremias
Esmerino, Erick A.
Silva, Ramon
Neto, Roberto P.C.
Tavares, Maria Inês B.
Freitas, Mônica Q.
Silveira Júnior, Raimundo N.
Rodrigues, Flávio N.
Bisaggio, Rodrigo C.
Cavalcanti, Rodrigo N.
Raices, Renata S.L.
Silva, Marcia C.
Cruz, Adriano G.
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 106 () nr. C pagina's 771-779
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 85 van 125 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland