Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 103 gevonden artikelen
 
 
  Effect of extrusion conditions on the physico-chemical properties and in vitro protein digestibility of canola meal
 
 
Titel: Effect of extrusion conditions on the physico-chemical properties and in vitro protein digestibility of canola meal
Auteur: Zhang, Bo
Liu, Guo
Ying, Danyang
Sanguansri, Luz
Augustin, Mary Ann
Verschenen in: Food research international
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. P1 pagina's 658-664
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 103 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland