Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
 
  Effect of the use of carbon dioxide on Prato cheese making
 
 
Titel: Effect of the use of carbon dioxide on Prato cheese making
Auteur: Cesar Jacinto de Paula, Junio
Golin Bueno Costa, Renata
da Costa Carvalho, Edvaldo
Sobral, Denise
Costa Paiva, Paulo Henrique
dos Santos Pires, Ana Clarissa
Soares Pinto, Maximiliano
Aglaê Martins Teodoro, Vanessa
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 91 (2019) nr. C pagina's 172-177
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland