Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 23 gevonden artikelen
 
 
  Isolation and characterisation of κ-casein/whey protein particles from heated milk protein concentrate and role of κ-casein in whey protein aggregation
 
 
Titel: Isolation and characterisation of κ-casein/whey protein particles from heated milk protein concentrate and role of κ-casein in whey protein aggregation
Auteur: Gaspard, Sophie J.
Auty, Mark A.E.
Kelly, Alan L.
O'Mahony, James A.
Brodkorb, André
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 73 (2017) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 23 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland