Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Influence of temperature and pH on the antigen-binding capacity of immunoglobulin G in cheese whey derived from hyper-immune milk
 
 
Titel: Influence of temperature and pH on the antigen-binding capacity of immunoglobulin G in cheese whey derived from hyper-immune milk
Auteur: Riera, Francisco
Álvarez, Alejandro
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 37 (2014) nr. 2 pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland