Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 6 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Gelation properties of casein micelles during combined renneting and bacterial fermentation: Effect of concentration by ultrafiltration
 
 
Titel: Gelation properties of casein micelles during combined renneting and bacterial fermentation: Effect of concentration by ultrafiltration
Auteur: Salvatore, Enrico
Pirisi, Antonio
Corredig, Milena
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 21 (2011) nr. 11 pagina's 9 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 6 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland