Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 20 gevonden artikelen
 
 
  Aeration of low fat dairy emulsions: Effects of saturated–unsaturated triglycerides
 
 
Titel: Aeration of low fat dairy emulsions: Effects of saturated–unsaturated triglycerides
Auteur: Bazmi, Ali
Duquenoy, Albert
Relkin, Perla
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 17 (2007) nr. 9 pagina's 7 p.
Jaar: 2007
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 20 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland