Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Impact of different level of α-s1 casein on curd stretchability in the production of mozzarella cheese from goat milk
 
 
Titel: Impact of different level of α-s1 casein on curd stretchability in the production of mozzarella cheese from goat milk
Auteur: Natrella, G.
Caliandro, P.
De Angelis, D.
De Palo, P.
Maggiolino, A.
Faccia, M.
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland