Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Impact of cheese whey enriched in lactobionic acid on the characteristics of fermented milks prepared with or without the probiotic Lacticaseibacillus rhamnosus GG
 
 
Titel: Impact of cheese whey enriched in lactobionic acid on the characteristics of fermented milks prepared with or without the probiotic Lacticaseibacillus rhamnosus GG
Auteur: D'Alessandro, Margherita
Gottardi, Davide
Franceschini, Sara
Braschi, Giacomo
Siroli, Lorenzo
Nissen, Lorenzo
Romano, Roberta
Putignani, Lorenza
Gianotti, Andrea
Raddadi, Noura
Lanciotti, Rosalba
Vernocchi, Pamela
Patrignani, Francesca
Verschenen in: International dairy journal
Paginering: Jaargang 169 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2025
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland