Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Prospects and challenges for cell-cultured fat as a novel food ingredient
 
 
Titel: Prospects and challenges for cell-cultured fat as a novel food ingredient
Auteur: Fish, Kyle D.
Rubio, Natalie R.
Stout, Andrew J.
Yuen, John S.K.
Kaplan, David L.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 53-67
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland