Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Principles of halal-compliant fermentations: Microbial alternatives for the halal food industry
 
 
Titel: Principles of halal-compliant fermentations: Microbial alternatives for the halal food industry
Auteur: Karahalil, Ercan
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 98 () nr. C pagina's 1-9
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland