Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Ozone as a novel emerging technology for the dissipation of pesticide residues in foods–a review
 
 
Titel: Ozone as a novel emerging technology for the dissipation of pesticide residues in foods–a review
Auteur: Pandiselvam, R.
Kaavya, R.
Jayanath, Yasendra
Veenuttranon, Kornautchaya
Lueprasitsakul, Piraya
Divya, V.
Kothakota, Anjineyulu
Ramesh, S.V.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 38-54
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland