Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Ohmic heating assisted inactivation of enzymes and microorganisms in foods: A review
 
 
Titel: Ohmic heating assisted inactivation of enzymes and microorganisms in foods: A review
Auteur: Makroo, H.A.
Rastogi, N.K.
Srivastava, B.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 97 () nr. C pagina's 451-465
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland