Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Innovative food processing technologies on the transglutaminase functionality in protein-based food products: Trends, opportunities and drawbacks
 
 
Titel: Innovative food processing technologies on the transglutaminase functionality in protein-based food products: Trends, opportunities and drawbacks
Auteur: Gharibzahedi, Seyed Mohammad Taghi
Roohinejad, Shahin
George, Saji
Barba, Francisco J.
Greiner, Ralf
Barbosa-Cánovas, Gustavo V.
Mallikarjunan, Kumar
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 75 (2018) nr. C pagina's 194-205
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland