Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Improving food products' quality and storability by using Layer by Layer edible coatings
 
 
Titel: Improving food products' quality and storability by using Layer by Layer edible coatings
Auteur: Arnon-Rips, Hadar
Poverenov, Elena
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 75 (2018) nr. C pagina's 81-92
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland