Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
 
  High throughput electro-hydrodynamic processing in food encapsulation and food packaging applications: Viewpoint
 
 
Titel: High throughput electro-hydrodynamic processing in food encapsulation and food packaging applications: Viewpoint
Auteur: Echegoyen, Y.
Fabra, M.J.
Castro-Mayorga, J.L.
Cherpinski, A.
Lagaron, J.M.
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 60 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland