Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
 
  Interactions between polyphenols and polysaccharides: Mechanisms and consequences in food processing and digestion
 
 
Titel: Interactions between polyphenols and polysaccharides: Mechanisms and consequences in food processing and digestion
Auteur: Renard, Catherine M.G.C.
Watrelot, Aude A.
Le Bourvellec, Carine
Verschenen in: Trends in food science and technology. [Regular ed.]
Paginering: Jaargang 60 (2017) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 14 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland